CrossFit.com WOD 121017

Förvånansvärt mycket träningsvärk i axlar efter gårdagens handstand walk måste jag säga. Även om benen fick mycket stryk av kettlebells i måndags kändes det skönt att löpnings stod på schemat idag:

Run 1600 meters
Rest 3 minutes
Run 1200 meters
Rest 2 minutes
Run 800 meters
Rest 1 minute
Run 400 meters

Totalt 5km uppdelat på fyra intervaller. Min bästa tid på 5km satte jag för två veckor sedan på 22:09, snitthastigheten låg då på drygt 13,5 km/h. Taggad för dagens upplägg bestämde jag mig för att försöka hålla minst 16 km/h. De två första rundorna var riktigt tuffa men jag höll farten, tredje kunde jag nog pressat ut lite mer för på fjärde gick jag upp och körde 20 km/h. Sluttiden om man räknar bort vilan hamnar på drygt 18:30, tänk om man kunde nå dit utan vila!

På eftermiddagen passade jag på att gå på en timmas yoga och tai chi, ett ganska tufft pass men det gör så gott för både rörlighet och psyke! Nu slappnar jag av till max i soffan efter en stor middag med nötfärsbiffar :)

Skriv en kommentar