CrossFit.com WOD 120906 (Helen)

Igår morse när jag vaknade så gled jag in på crossfit.com för att kolla in dagens pass. Det visade sig vara benchmarket Helen som jag har kört en gång tidigare på 08:33. Min första tanke var något i stil med:

 – ”Undra om jag klarar av Helen nu när jag precis har satt igång igen, den är ju rätt tuff”

Sedan fick jag nästan ge mig själv en örfil

 – ”Vadå inte klara av, klart att jag klarar av den! Det värsta som kan hända är att tiden blir sämre än sist”

Jag har lite mentalt svårt att prestera ”dåligt” men det är bara att övervinna hjärnan och köra på, och så blev det! Jag lyckades till och med bli så taggad att jag körde ett extra pass på lunch med mage och rotatorcuff (samma som i fredags). Passet blev i alla fall:

Three rounds for time:

400 meter run
21 kettlebell swings 24kg
12 pullups

Tiden slutade på 09:38 vilket jag givetvis är missnöjd med, men det är ändå acceptabelt. De två första varven höll jag faktiskt en snittid på 02:45 vilket hade inneburit nytt rekord, sista varvet tog dock 4 minuter efter att biceps totaldog i pullupsen (fanns inget benutrymme vid stången så jag kunde inte köra kipping).

Rasmus Ländström - RL Fitness 120906_1Rasmus Ländström - RL Fitness 120906_2

Som avslutning blev det sedan intervaller, som utlovat på ett snabbare band:

4 min intervaller på bandet 22km/h 30/30

500m rodd nedvarvning

  1. Pingback: CrossFit.com WOD 130102 (Helen) | RL Fitness

Skriv en kommentar