CrossFit: Annie

Delar upp detta i ett separat inlägg eftersom jag gillar att ha benchmarkpassen sökbara enkelt. Tidigare idag gjorde jag alltså ett personbästa på 5000m rodd och krossade därmed ett av mina årsmål!

När det var gjort så gick vi på tyngdlyftning och spenderade ungefär 50 minuter med långsamt stegrande power snatch och squat snatch. Det blev lite mer än vanligt och anledningen till det är att jag fick ett par Adidas Powerlift 2 idag som jag givetvis ville testa. Första gången jag använder lyftarskor och jag är helt såld! Jag tänkte att jag skriver mer i ett separat inlägg om dem när jag utvärderat lite mer, dagens toppnoteringar blev:

Power snatch: 60kg – 65kg – 70kg – 75kg (F)
Squat snatch: 60k – 65kg – 70kg (PR) – 75kg (F) – 75kg (F)

Ruskigt stabila lyft på 70kg, 75 var riktigt nära också och jag hade haft dem enkelt om jag gav det några försök till. Kul att lyften kom till en ny nivå direkt! Sedan var det dags för ett nytt benchmark som jag aldrig har testat, nämligen Annie. Anledningen till att jag aldrig har gett mig på passet är att jag inte varit ”tillräckligt” duktig på double unders, men det är inte ett problem numera.

50-40-30-20-10 reps for time:
Double-unders
Sit-ups

Time: 06:29

Ingen riktig koll på om det är ett bra resultat men jag gjorde alla situps i bra fart tyckte jag och missade bara en gång på DU, så jag är nöjd!

Rasmus Ländström - RL Fitness 130829_2

  1. Pingback: CrossFit: Annie & Flight simulator | RL Fitness

Skriv en kommentar