CrossFit: 300 challenge (9)

Tillbaka från ett par otroligt roliga konferensdagar med alldeles för mycket mat och dryck och alldeles för lite sömn. Träningstaggad som en gud gick jag ner på lunch för att dra igång kroppen. Jag var sugen på ryck och och det fick bli ett kort pass eftersom jag hade lite dåligt med tid. Det blev 20 reps totalt och på tre av dem fick jag till ett helt sjukt flyt att de bara flög upp. Nu gäller det bara att få till 20/20 istället för 3.

Every thirty seconds for 10 minutes:
1 snatch 50kg

Efter jobbet bestämde jag mig för att bränna av mitt favoritpass, nämligen 300 challenge! Det var ungefär ett år sedan jag körde det sist, då på 19:02. Jag visste att jag skulle slå tiden, frågan var bara med hur mycket. Jag har lärt mig en hel del under Open om pacing och jag försökte applicera det idag. Lugnt jämt tempo och bryta upp set innan failure.

Warmup
2500m rodd

300 challenge
25 pullups
50 deadlifts (60kg)
50 pushups
50 boxjumps (60cm)
50 floorwipers (60kg)
50 clean and press (16kg kettlebell)
25 pullups

Tid: 15:19

Ungefär fyra minuter bättre än sist alltså! Givetvis är jag nöjd men ändå inte helt. Jag hade kunnat pressa ner tiden enormt mycket om jag blev lite duktigare på floor wipers, de tog lite drygt 4 minuter..! Skön känsla att vara tillbaka hur som helst, i morgon blir det BIP-test!

Rasmus Ländström - RL Fitness 130426

  1. Pingback: Läshuvud | RL Fitness

  2. Pingback: Beep-test | RL Fitness

Skriv en kommentar