Bounty Hunter Open Workout 1

Tidigare i veckan hittade jag en online-tävling som heter the Bounty Hunter Open, arrangerad av bland annat Tommy Hackenbruck. Tävlingen är tre veckor lång med en WOD per vecka, perfekt tävlings-uppvärmning inför Nordic Showdown tänker jag!

I fredags så var Örjan i stan igen så vi bestämde oss för att börja vårt pass med att köra igenom den första workouten. Jag hade tidigare fått en time-to-beat på 08:55 från en av arrangörerna till Battle of the Beach och ville verkligen komma under 8:

3 rounds for time of:
40 double unders
20 pullups
10 clean & jerk 52kg

Time: 07:18

Så grymt!! Jag missade inte en enda double under faktiskt och min plan att göra snabba tvåor på C&J gick finfint. Vi hade ingen möjlighet att filma på ett bra sätt så jag struntade i att ladda upp och validera mitt resultat. Verkar som att jag hamnar någonstans i mitten av leaderborden för tillfället. Finns ett par otroligt duktiga killar som har varit under 5 minuter!

Örjan brände av WODen efter mig på 08:48 och sedan fortsatte vi med:

10 rounds of:
8 toes-2-bar
8 KB-swings 32kg
8 dips

Rasmus Ländström - RL Fitness 130817

Skriv en kommentar