Ben som stockar

Idag har vi vart ute och käkat tapas med jobbet. Innan det var dags så hade jag ungefär en och en halv timma att bränna så det passade bra att ställa sig på bandet. Lite aktiv vila i lugnt tempo var tanken, siktet på en mil.

Detta var även första gången jag skulle springa lite längre i mina Reebok CrossFit Nano 2.0 och det gick inte riktigt som jag hade tänkt. Jag sätter i hälen först när jag springer och är van vid dämpade skor med en lätt rundad sula. Nano är platta och lite styvare vilket innebar att jag fick springa mer platt, nästan framfotalöpning. Varje steg blev en ”duns” och efter 8 kilometer var benen så stumma att jag gick av och tog en bastu istället :)

Supernöjd med skorna i övrigt, även till snabbare löpning. Nästa gång mainsite kommer med en run 5k kommer jag nog att gå över till mina Asics dock.

RL Fitness 121031

Skriv en kommentar