Beep-test

Idag snackar vi volym. Dagen började med en löprunda ner till gymmet vid klockan 09 för att hinna värma upp lagom till beep-testet som Robert hade anordnat. Vi satte igång ganska direkt, för er som inte vet vad ett beep-test är så mäter man upp en sträcka på 20 meter som man springer fram och tillbaka med stegrande hastighet. Sist jag gjorde det var 2007 och hade då något i stil med 13.5.

Beep-test
16.6

Spöade alltså skiten ur mitt gamla resultat! Tydligen är det riktigt respektabelt vilket är kul. Efter det fortsatte vi med:

3 set front squat
4 set pushups/situps
20 min TRX

Efter det gick jag upp och relaxade en stund, åt en proteinbar. Rikard frågade om jag skulle vara med och köra ett pass vid kl. 13 vilket jag såklart inte bangade. Totalt blev det:

5km PW/jogg

”Burpee Helen”, three rounds for time:
450m run
21 KB-swings 24kg
12 burpees
Tid: 09:33

On the minute for 10 minutes:
6 powercleans 50kg

Efter det löpte jag hem och kände mig rätt utmattad. Nu har vi precis grillat tonvis med kött och jag är riktigt mätt och belåten. Skön solig lördag! Med tanke på hur bra jag har presterat idag, och även igår på 300 challenge, så kanske det inte var helt dumt att vara iväg ett par dagar och låta kroppen vila. Måste bli bättre på det.

Rasmus Ländström - RL Fitness 130427

Hittade en skön bild på CrossFit Trestads hemsida från Death By Burpees som vi körde på påsk. Helt okej volym den dagen också ;)

  1. Pingback: Läshuvud | RL Fitness

Skriv en kommentar