Att hålla sig borta

Självdisciplin är något som jag har gott om, i alla fall när det gäller träning. Men i lördags så bevisade jag att det finns en sak som jag har svårt för – att hålla mig borta från gymmet när jag egentligen inte borde träna.

I fredags var det nämligen firmafest med en hel del alkohol och inte speciellt mycket sömn. När jag vaknade på lördag mådde jag rätt bra under omständigheterna och efter frukost och städning så blev jag rastlös, ”jag åker ner till gymmet för stretch och kaffe, kanske en sväng i solariet” – tänkte jag.

Efter att ha tjötat en stund med alla trevliga människor i sofforna bytte jag om, och vad tror ni hände?

3km löpning
1,5km rodd

Sedan kom Viktor, en riktigt duktig F5 kille, som skulle köra bröst och jag kunde inte låta bli att haka på eftersom vi har pratat väldigt länge om att köra ett pass ihop:

5 set Bänkpress
3 set Sned hantelpress
5 set Bröstpress maskin
3 set Flyes i CC
1 set Flyes underifrån i CC

Så bra gick den vilan. Men kul hade vi :) På kvällen var det även motionshuset-fest så helgen har vart riktigt blöt. Men man får ha sina trix för att hålla formen, om jag hinner så kanske det kommer ett inläg med lite tips ikväll!

Rasmus Ländström - RL Fitness 120514_2

Rasmus Ländström - RL Fitness 120514_1

 1. Nille

  Jädrar vilken grym första bild! Sjukt va låg fettproent du ligger på nu, ser riktigt nice ut :)

  Kämpa på stenhårt!! :)

  Mvh Nille

  Svara
  1. Rasmus Ländström

   Tack Nille! Bilden togs med en riktig kamera (Viktors) istället för mobilkameran :) Hur går det själv inför stranden i sommar?

   Svara
   1. Nille

    Ja kameror kan vinkla bilder på fascinerande sätt. Jo det går an, försöker ligga i nu sista månaden innan det är dags att flasha ute.
    Har senaste månaden lagt in cardio i mitt schema så jag kör tung styrketräning, cardio varannan dag och ett högt proteinintag.
    Så det ser bra ut tycker jag.

    Ha det gott!
    Mvh :)

    Svara
    1. Rasmus Ländström

     Låter som en bra plan, bara att lägga in slutspurten och aldrig ge sig! :)

     Svara

Skriv en kommentar