Årets första mil

En härlig helg med massvis av sol är förbi. Det gick otroligt fort i vanlig ordning men som tur är ska jag snart få en hel vecka i solen! I lördags hann jag med ett morgonpass innan det var dags att ge sig ut och göra annat:

1000m row

10 rounds of:
10 pullups
5 strict handstand pushups

1000m row

Drog till nacken lite under pullupsen i en av de sista rundorna, jag får antagligen se över butterfly tekniken lite alternativt ge fan i det ett tag och bara köra kipping. Oavsett hur mycket teknikträning man tycker sig göra så behövs det alltid mer :)

I söndags fick jag ett ryck på eftermiddagen och gav mig ut för att löpa årets första runda! Tanken var egentligen att bara ta några kilometer ut till strandpromenaden men det gick nästan av sig självt och rundan slutade lite över milen. Fantastiskt skönt och jag är förvånad över hur lätt det gick, även om det inte var något speciellt snabbt tempo. Mer löpning framöver :)

Rasmus Ländström - RL Fitness 140330

Skriv en kommentar