Anmäld: Nordic Showdown kval 2013

Benen är fortfarande helt ur funktion från de otaliga knäböjen de utsattes för i helgens tävling i Helsingborg. Så fort jag suttit ner en stund så är varje steg som en sucker punch rakt i framsida lår! Det blir bättre när de är varma såklart och jag försöker att stå upp hela dagarna på jobbet. De får givetvis vila från tung träning ett litet tag till men de kommer inte undan foam rolling, stretch och ett par tusen meter aktiv vila i roddmaskinen varje dag.

Idag blir första riktiga träningsdagen men innan den rapporten så tänkte jag passa på att avslöja att jag anmält mig till ytterligare en tävling som börjar om ganska exakt en månad, det är kvalet till Nordic Showdown. Det är alltså en form av nordiskt mästerskap där vem som helst är välkommen att delta i onlinekvalet under september och tävla om 55 platser till den riktiga tävlingen i oktober!

RL Fitness - nordic showdown

 

Det ska bli ruskigt roligt att delta och jag kommer med största sannolikhet att genomföra deltävlingarna tillsammans med CrossFit Trestad. Formtoppning på olympiska lyft får vara prioritet fram tills dess!

I övrigt så blev dagens träning fokuserad på överkropp med följande upplägg:

Benchpress 5×5
85kg

5 rounds of:
10 pullups
10 dips
Time: 02:56

Rest 2 minutes

On the minute for 10 minutes:
10 pullups on odd minutes
10 dips on even minutes

  1. Pingback: WOD 130827 | RL Fitness

Skriv en kommentar