Anmäld: Battle of the Beach 2013

Igår när jag surfade på Facebook fick jag syn på en bild som fångade min uppmärksamhet, det var en kettlebell på en strand med texten ”Battle of the Beach”. Jag klickade upp den, läste om tävlingen, delade den till Erik, gick sedan in och anmälde oss på stört!

Tävlingen arrangeras av Northern Spirit och går på stranden nere i Helsingborg om ganska exakt 4 veckor, den 3e augusti. Man tävlar i lag om 2 och grenarna kommer att avslöjas på plats. Min lagkamrat Erik är en riktigt hård militär och vi är vana att träna ihop efter CrossFit-resan till Mallorca förra året. Han befinner sig normalt sett i Skövde men kommer att vara i Uddevalla de tre sista veckorna inför tävlingen då vi kommer att toppa formen och jobba på våra svagheter. För min del kan jag tänka mig att den blir mycket simning och repklättring.

Sjukt taggade, sjukt kul, och efter gårdagens prestation på Nicole sjukt bra självförtroende!

Dagens träning blev främst aktiv vila i form av 5000m rodd och lite skill i DU, front lever, human flag, pistols och L-sit. I morgon blir det löpintervaller!

Battle of the Beach

  1. Pingback: Battle of the Beach 2013 | RL Fitness

  2. Pingback: WOD 130715 | RL Fitness

Skriv en kommentar