95kg Clean & Jerk

Idag så blev press-onsdagen inte riktigt vad den brukar. Jag föreslog att vi skulle köra endast överstöt idag på lunchpasset men väl där nere så bestämde vi oss för att dra hela vägen inklusive frivändning. Jag har ett gammalt personbästa på 80kg (trots att jag har stött 95kg och frivänt 105kg) vilket innebär att det var alldeles för länge sedan jag testade.

Clean & jerk
70kg – 75kg – 80kg – 85kg – 90kg – 95kg (F) – 95kg (PR)

Jag har studerat min stöt ganska så noga från videon och inser att jag måste öka min rörlighet för att komma under stången genom att böja knäled istället för höftled. Jag hamnar i en ganska ostabil position där. Eftermiddagen blev diverse ryggövningar och lite bänkpress som avslutning.

Rasmus Ländström - RL Fitness 130626

  1. Pingback: Året 2013 | RL Fitness

  2. Pingback: 105kg clean & jerk | RL Fitness

Skriv en kommentar