30 muscle-ups @ 05:37

Idag blev första ordentliga passet sedan Fran i lördags. Gårdagen får väl mer räknas som motion. Hur som helst så har jag under de här dagarna av förkylning fått lite tvivel på min form inför Open. Det är nu bara en månad bort och någon slags nerver börjar väl spela in.

Det var därför extremt skönt att börja dagen med ett stort personbästa. Det var nämligen dags för träning i ringarna och mitt bästa resultat på 30 musce-ups är 06:26 vilket jag gjorde i november. Senaste försöket för några veckor sedan var på 06:49.

Jag har alltid vetat att jag kan bättre om tekniken stämmer och idag så gjorde den det!

For time:
30 muscle-ups
Time: 05:37

Personbästa med 49 sekunder! Skönt! Efter det avslutade jag med:

5 rounds of:
10 burpees
20 double unders

Rasmus Ländström - RL Fitness 140130

  1. Pingback: WOD 140406 | RL Fitness

Skriv en kommentar