14 muscle-ups

Efter födelsedagsfirande och annat var jag idag tillbaka, kroppen mår inte på topp med sömnbrist och annat men ett pass i ringarna kunde jag inte låta bli! Det är faktiskt sista passet i salen för i år. I vanlig ordning körde jag först ett max-set och sedan några rundor med lägre reps.

Max muscle-ups: 14 (PR)

Muscle-ups
1×4
4×3

Personbästa med besked! Tidigare har jag som mest gjort 11. Jag reppade på och när jag kom till ungefär 8 tänkte jag ”det känns konstigt lätt idag” och visste att det var chans på nytt rekord. 14e reppen gick precis runt och jag försökte faktiskt inte på nummer 15. Kanske borde gjort det, mådde inte jättebra vid det laget dock. Grymt nöjd hur som helst!

Det blev ju inga knäböj igår och jag hade ingen energi till att gå ner och köra tunga 3or som det egentligen skulle vart denna veckan. Var så nöjd över förmiddagens resultat att jag gick ner och körde squat cleans istället, utan att ha några egentliga förväntningar.

Squat cleans
5×1 70kg
5×1 80kg
2×1 90kg
1×1 100kg
2×1 105kg (F)

Ett riktigt bra lyft på 100kg vilket är tangerat personbästa. Hade ett bra försök på 105 med högt ryck men jag fick en dålig bottenposition. Efter det blev det inga mer bra försök. Den där 105an gäckar mig!

Rasmus Ländström - RL Fitness 131217

  1. Pingback: Året 2013 | RL Fitness

Skriv en kommentar